Grey´s Anatomy-stjärnans divalater

Katherine Heigl och hennes mamma gör livet surt för kollegorna.


Skådespelerskan Katherine Heigl lever upp till sitt rykte som besvärlig och svår att jobba med i sitt senaste projekt - actionfilmen Five Killers.

Ett flertal källor inom projektet avslöjar för bloggen PerezHilton.com att Heigl har varit extremt oprofesionell och har betett sig som en diva.

– Hon har haft flertal möten med oss, alltifrån kameratester till provning av kläder. Hon har inte dykt upp och sedan har hon varit omöjlig att nå, berättar en medlem i projektet. Hon och hennes mamma, som är även hennes manager, har krävt att klädansvariga ska gå till henne, och även då har hon inte dykt upp.

Filmen spelas in i Atlanta och olika delar av Frankrike, och källor säger att Heigl kräver att få flygas in i privatplan och dessutom kräver hon en orimligt hög grad av säkerhet. Vilket har lett till att källan menar på att ingen i projektet gillar henne. En källa nära Heigl skyller beteendet på hennes mamma.

– Regissörer som har jobbat med henne tidigare vill inte jobba med henne igen.

Skådespelerskan vill verkligen sluta på succeserien Grey's Anatomy, och hon har offentligt talat illa om hennes genombrottsfilm Knocked Up. Förhoppningsvis tar hon sitt förnuft till fånga, eller så kanske hennes rollerbjudanden inte kommer lika tätt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!