Bagge vill att Hellenius tystas

TV4-ledningen i krismöte efter programledarnas kärleksskämt.


Nyförälskade Laila Bagge och Niclas Wahlgren kräver att programledarna för Let's Dance i TV4 David Hellenius och Jessica Almenäs beläggs med munkavle. De uppmanar TV4-ledningen att stoppa teveskämten om deras förhållande.

Förra veckan blev för mycket för programdeltagarna.

– Det är verkligen inte okej. Om det händer igen blir det väldigt jobbigt för TV4, säger Niclas Wahlgren till Aftonbladet.

Almenäs och Hellenius drev en tydlig skämtlinje i förra programmet. Så fort de fick tillfälle pratade de om förlovning och bröllop mellan Bagge och Wahlgren, utan att det fanns någon sanningshalt i det. Det ledde till att kanalen kallade till ett krismöte med ledningen.

– Det gick överstyr och det tror jag att alla tycker, säger Wahlgren till Aftonbladet.

– Jag sa nu räcker det, det fattar väl vem som helst att det inte är kul. ”Let’s Dance” är ett familjeprogram. Nu får vi verkligen hoppas att de är professionella nog att inte ta upp det igen, säger Laila Bagge till Aftonbladet.

Hellenius erkänner att den större delen av hans material improviseras fram och att han inte har känt till uppgiften om något möte.

– Va, ett möte? Nej, det känner jag inte till. Jag har i alla fall inte varit på något. Vi gör ett underhållningsprogram och jag känner verkligen inte för att prata om det här, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

2 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.