Bagge fruktar kollaps i kväll

Laila Bagges rutinproblem kan bli Let's Dance nästa manfall.


Laila Bagge är i obalans. Hon struntar i att äta frukost och lunch. När hon väl kommer hem frossar hon i middagen och somnar som en stock direkt. Ibland håller hon på att somna när hon kör bil. I kväll fruktar Let's Dance-deltagaren att den stora kollapsen kan komma.

Schemat är hektiskt, och 36-åringen, som nyligen blivit ensamstående mamma, hinner inte äta eller dricka vissa dagar.

– Så fort jag får fem minuter över, som när vi kommer hem och Liam kollar på en tecknad film slocknar jag direkt. Jag har nästan somnat när jag kört bil flera gånger, säger hon till Expressen.

När hon jobbade i USA gick det så långt att hon råkade illa ut.

– Jag jobbade dygnet runt och glömde även då bort att äta och dricka. Allt slutade med att jag svimmade och fick åka ambulans in till sjukhuset, säger Laila Bagge till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.