Kaos vid Top Model-uttagning

Sex kvinnor fick medicinsk vård och tre personer greps i kalabaliken. Se video här.


Sex kvinnor fick medicinsk vård och tre personer greps i kalabaliken när tusentals förhoppningsfulla modeller väntade i New York på uttagningen till nästa omgång av dokusåpan Top Model.

En polisman sade att två kvinnor och en man gripits anklagade för att ha anstiftat upplopp och förargelseväckande beteende.

Lokalradiostationen WNS rapporterade att kaos brutit ut utanför ett hotell på Manhattan när en bil, som spydde ut rök, körde upp bredvid kön med väntande kvinnor på lördagseftermiddagen. Skrik om att brand brutit ut utlöste panik.

– Det var läskigt, berättar ett chockat vittne för FOX News.

Ögonvittnen berättade för WNS att situationen förvärrades när en man böjde sig ut ur bilen och började rycka åt sig kvinnors handväskor.

En polistalesman kunde inte bekräfta detaljerna, men sade att sex kvinnor fått vård efter att ha svimmat. En del av kvinnorna hade köat hela natten inför uttagningen.

Uttagningen var inför programmets 13:e omgång, inför vilken omkring ett dussin deltagare väljs ut. En polisman stängde ner uttagningen och menade att den inte var ordentligt ordnad.

Men trots att uttagningen stängdes ger inte många av de förhoppningsfulla kvinnorna upp.

– Det här är min dröm så jag kommer inte att ge upp, berättar en kvinna som skulle deltagit vid uttagningen i lördags skriver Fox News.

Se kaoset här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!