Lördag 25 Sep
Stockholm

De ska dejta Linda Rosing

Jakten på Linda Rosings gunst kan snart börja.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det gick så långt att bloggdrottningen Linda Rosing klart övervägde att ge upp killar. I och med att hon aldrig tycktes lära sig utan jämt och ständigt föll för samma "bad boys" höll hon på att tappa tron på det motsatta könet. Men det blev en kovändning.

– Jag har funderat starkt på att ge upp killar, eftersom jag dras in i samma mönster. Jag har alltid fallit för det yttre och särskilt för bad boys, säger Linda Rosing till Metro.

Kanal 5:s storsatsning "Den rätte för Rosing" har hårdlanserats i kanalen mellan program som "Sanningens ögonblick" och "Sjunde himlen". Huruvida kulturkoftorna, som ska balansera de tuffa grabbarna, har fått upp ögonen för annonsen är än så länge oklart.

Hon genomgår nu slutcastingen för sitt program, och inser att det kan vara problematiskt att dejta i teve.

– Jag vet inte om de vill vara med mig bara för att jag är känd. Men juryn kommer att hjälpa mig att sålla bort de oseriösa, säger Rosing.

Två fyrtioplussare har gått vidare till slutcastingen och är båda taggade inför att dejta Linda Rosing. Per-Arne Ylipää, 41, som tidigare varit med i Frusna män söker kärlek på Kanal 5 och hotellägare tänker visa henne Norrland.

– För att jag ska ta upp Linda till Norrland. Jag läste hennes blogg och upptäckte hur trevlig och jordnära hon är, säger Ylipää till Metro.

Den andra är Niclas Berkau, 43, och fastighetsägare vill lära känna Rosing, och vill inte se sig som en bad boy.

– Jag ska bara vara mig själv. Spontan och lättsam, säger han.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Snyggt Barrymore!