Craig plastikopererade ansiktet

James Bond-skådespelaren fick sy åtta stygn i ansiktet.


Daniel Craig har sett till att få ansiktet fixat. Detta efter en olycka under inspelningen av nya Bond-filmen Quantum of Solace. Med plastikkirurgi kunde han enkelt snyggas till. Avslöjandet gör han i en intervju i senaste numret av tidskriften Elle.

Det var i juni som olyckan inträffade. En av skådespelarna i filmen råkade sparka honom så hårt att en bit av fingertoppen gick av. Det fick honom att uppsöka kirurg, som även såg till att sy åtta stygn i hans ansikte, skriver E! Online.

Men det är inte den enda olyckan som inträffade i samband med filminspelningen. Tidigare i april körde en stuntman med en bil ner i Gardasjön i Italien av misstag och skadades allvarligt.

Natten mellan den 30 och den 31 oktober har Quantum of Solace premiär.

Skrivet av:

Senaste nytt

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.