Craig plastikopererade ansiktet

James Bond-skådespelaren fick sy åtta stygn i ansiktet.


Daniel Craig har sett till att få ansiktet fixat. Detta efter en olycka under inspelningen av nya Bond-filmen Quantum of Solace. Med plastikkirurgi kunde han enkelt snyggas till. Avslöjandet gör han i en intervju i senaste numret av tidskriften Elle.

Det var i juni som olyckan inträffade. En av skådespelarna i filmen råkade sparka honom så hårt att en bit av fingertoppen gick av. Det fick honom att uppsöka kirurg, som även såg till att sy åtta stygn i hans ansikte, skriver E! Online.

Men det är inte den enda olyckan som inträffade i samband med filminspelningen. Tidigare i april körde en stuntman med en bil ner i Gardasjön i Italien av misstag och skadades allvarligt.

Natten mellan den 30 och den 31 oktober har Quantum of Solace premiär.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.