Smygtitta på nya Bond-filmen

Snart har den nya Bond-filmen premiär. Nyheter24 har exklusiva bilder från Quantum of Solace.


Snart är den här. Den tjugoandra officiella James Bond-filmen. Quantum of Solace har biopremiär den 31 oktober i Europa och återigen ser vi Daniel Craig i rollen som James Bond.

Nu har filmbolaget förbättrats Craigs kontrakt som från början bara skulle spela in tre filmer. Men efter dundersuccén med Casino Royale får Craig spela in fyra filmer till. Vid sin sida har han pangbruden Gemma Arterton. Trots att hon bara är 22 år har hon lyckats knipa den åtråvärda rollen.

Men filmen har redan fått en del kritik innan den släppts. Anledningen är filmens soundtrack. Låten är skriven av Alicia Keys och Jack White och det är många som har uttryckt sitt ogillande.

Låten kan du lyssna på nedan:

Trailern ser du här:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

igår 14:11
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.