Makabert fynd i Skurusundet

Under lördagen hittades en kropp på botten av Skurusundet.


Det var ett dykarteam som gjorde den makabra upptäckten under lördagen.

Om det är en man eller kvinna är för tidigt att säga. Polisen misstänker i nuläget inget brott, det kan först klargöras efter en obduktion av kroppen.

- Det märkliga är att kroppen hittades inte långt från platsen där man hittade en annan död kropp för bara någon vecka sedan, säger Hans Wiksten vid polisens ledningscentral till Sveriges Nyheter. Han gör dock inte någon koppling mellan de två fynden.

- Men man ju kanske tänka sig att låt säga en kropp som faller i vattnet längre inåt stan på något sätt förs av strömmar just till det här området runt Skurusundet. Men jag spekulerar bara, säger Hans Wiksten till Sveriges Nyheter.

Skrivet av:

Senaste nytt

Ryssland stoppar bensinexporten i sex månader

Villa övertänd i Kristinehamn

En villa i Kristinehamns kommun har fattat eld, enligt Expressen. Magnus Åkervik vid SOS Alarm säger att det finns en spridningsrisk.

Därför säljer Kronofogden 667 000 burkar energidryck på auktion

Kronofogden har sålt 667 000 burkar energidryck på en auktion. Burkarna är en del av totalt 1, 2 miljoner energidrycker som svenska staten ska sälja. Anledningen handlar om ett österrikiskt brottsmål.

50 kilo knark i garaget – tio års fängelse

I ett garage på Orust i Bohuslän hittade polisen nästan 50 kilo narkotika. Nu döms en man till tio års fängelse, rapporterar P4 Väst.

Kunderna rasar mot Bregott: "Så jävla uselt"

Bregott möter stark kritik från kunderna efter att de gjort smörpaketen mindre och samtidigt höjt priserna. Kunderna misstänker krympflation.

Polisen rapporterar om försvunnen person, Sundsvall

"Polisen söker iakttagelser av en försvunnen kvinna", skriver polisen på sin hemsida.