Kvinna anhållen för misshandel.
Polisen utreder en kvinna som misstänks ha misshandlat ett litet barn. Arkivbilder. - Foto: Johan Nilsson/TT och Gorm Kallestad/TT

Filmklipp med barnmisshandel spreds – misstänkt kvinna anhållen

På måndagen fick polisen i Blekinge in larm om att ett klipp, som spreds i sociala medier, visade hur ett litet barn misshandlades.
En kvinna i Blekinge har nu anhållits misstänkt för grov misshandel, skriver Aftonbladet.


Polisen larmades under måndagen om att filmklipp som visade misshandeln spreds i sociala medier. En kvinna identifierades och hon hämtades in till förhör under måndagskvällen.

— Utredningen gäller grov misshandel av en liten flicka i treårsåldern, säger Thomas Paulsson, vakthavande befäl vid polisen, till tidningen.

Kvinna anhållen för grov misshandel av barn

Efter förhör anhölls kvinnan misstänkt för grov misshandel.

Barnet är nu omhändertaget och mår under omständigheterna bra, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Kommunen uppger att man under förmiddagen har "tagit emot 100-tals anmälningar i frågan".

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?

Lessebo: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand i flerfamiljshus", skriver polisen på sin hemsida.

Betalade inte för rävringen – auktion tas om

Kronofogden sålde en rävring som ska ha tillhört en person i Foxtrotnätverket för 66 500 kronor – men köparen betalade inte. Nu väntar ny auktion, skriver Expressen.

Oförändrad prognos om asylsökande till Sverige

12 000 personer väntas söka asyl i Sverige i år, enligt Migrationsverkets senaste prognos. Bedömningen är därmed oförändrad från prognosen i februari.