Stockholm

58-åringens sexkontrakt

Polisen misstänker att mannen skulle tvinga till sig sex genom ett kontrakt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 58-årige mannen som misstänks ha hållit en ms-sjuk kvinna som sexfånge har i dag åtalats. Polisen har nu hittat ett bevis i form av ett handskrivet kontrakt i stugan strax utanför Eksjö. Samma stuga där kvinnan hölls inlåst. Man misstänker att det är ett sexkontrakt.

Mannen hävdar att kontraktet bara är utlopp för en fantasi, liknande en sexnovell.

– Jag menar ta bara alla dessa Aktuellt Rapport, alla de här berättelserna och allting. Jag menar, de skrevs också ur en tanke. Hur mycket av de tänker man förverkligas? En promille, säger 58-åringen under förhören.

Att polisen tolkar kontraktet som att 58-åringen skulle ha tvingat till sig sex från kvinnan hävdar mannen är fel.

– Jag kan förklara 99 procent av allt som är skrivet men inte just nu. Det går inte och det kommer att användas vid en rättegång mot mig, säger 58-åringen.

Läs kontraktet

Överrenskommelse med NN om att jag har rätt att:

1. Använda NN sexuellt på det sätt som passar mig bäst och så mkt jag vill - lovar att lyssna på NN men det är jag som bestämmer.

2. Jag och endast jag bestämmer över vilka personer, tjejer - killar som får ha sex med henne, och vad dom får göra med henne.

3. NN får ej berätta för någon vad jag gör med henne eller andra sexuellt. Vilka personerna är och var vi gör det, enligt Expressen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.