Mycket knark på Skånefestival

Sju personer misstänks för narkotikabrott.


HÄSSLEHOLM, Skåne -- Polisen är bekymrad över knarkandet på musikfestivalen Siesta i Hässleholm. Hittills misstänks sju personer för narkotikabrott.

– Det är allvarligt med så här många anmälningar redan och det gör mig riktigt orolig. Även om det inte rör sig om några större mängder är det skrämmande att unga människor drogar sig. Jag är rädd för att det blir fler beslag under fredagen och lördagen, säger närpolischef Anders Svensson till Skånska Dagbladet.

Det är också många ungdomar i åldern 15 till 17 år som är berusade på festivalområdet, enligt kommunens drogsamordnare Per Rydstedt.

– Ska inte dessa ungdomar vara i skolan? Som det är nu är det många som struntar i skolan eller sjukanmäler sig, berättar Per Rydstedt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.