150 000 kronor för middag med Göran

God mat och initierad konversation utlovas.


Göran Persson har utvecklat ett nytt erbjudande för konsultföretaget JKL. Det handlar om en middagsservice, där man bokar in potentiella uppdragsgivare som hamnat i trubbel.

Under en kvällsmåltid får de en snabbanalys av Göran Persson inom ett ämne som de själva önskar.

Notan? 150 000 kronor.

Bland gästerna kring det Perssonska JKL-bordet har det funnits höga chefer ifrån bland annat If och Ica, skriver affärstidningen Resumé.

Summan 150 000 kronor har JKL inte kommit fram till genom att räkna ut antalet nedlagda timmar - i stället värdesätts nyttan av vad den före detta statsministern kan tillföra.

– Det är en värdebaserad prismodell för Perssons projekt. När han går in i en process räknar man ut ett lämpligt pris. Timmar säljs inte, säger Resumés källa.

Göran Persson har valt att inte lämna några kommentarer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.