19-årig flicka hittades död

Nu misstänker polisen att det är mord som ligger bakom flickans bortgång.


Den 19-åriga flickan lämnade hemmet i Sjöbo, Skåne, och kom aldrig tillbaka.

I stället hittades hon svårt skadad och död av sin lillebror i ett stall vid familjens hem. Nu misstänker polisen att ett brott har begåtts.

Kroppen hittades vid 23.30 i går kväll och tekniker har undersökt platsen.

– Vi skickar dit tekniker eftersom folk inte brukar dö i den åldern av naturliga orsaker. Men vi vet inte om hon utsatts för brott eller inte, säger Erik Jeppsson, vakthavande befäl Skånepolisen till Aftonbladet.

Polisen vill ännu inte gå ut med fler detaljer om fallet.

– Jag kan inte gå in på detaljerna med hänsyn till alla inblandade, säger Hasse Persson, inre befäl på Ystadspolisen, till Aftonbladet.

En anhörig till flickan fördes till sjukhus i chock. En rättsläkare ska ha undersökt 19-åringen tidigt i morse.

Skrivet av:

Senaste nytt

Sis anmäler inte våldsbrott på ungdomshem

Kliver Europa fram för Ukraina om USA backar?

Ukraina larmar om att kriget kan vara förlorat om USA tar ett kliv tillbaka. Det europeiska stödet trappas upp, men inte nödvändigtvis tillräckligt. Man ska inte ta för givet att de europeiska länderna skulle öka sitt stöd bara för att USA minskar sitt, säger analytikern Björn Fägersten.

"Musk kommer inte ge sig"

Strejken mot Tesla har nu spridit sig utanför Sveriges gränser. Men att bilföretaget går med på IF Metalls krav om kollektivavtal är knappast troligt, menar experter. Det skulle vara en för stor risk för Elon Musk, säger den tyske branschgurun professor Ferdinand Dudenhöffer till TT.

Pisachefen: Svensk skola behöver mer disciplin

De svenska resultaten i kunskapsmätningen Pisa väcker reaktioner på OECD:s huvudkontor i Paris. Det är en besvikelse att se detta bakslag, säger Pisachefen Andreas Schleicher till TT. Hans budskap är tydligt: Det behövs mer disciplin och engagemang i svenska klassrum.

Terapi gav effekt vid klimatångest

Är det rätt att behandla befogad oro och nedstämdhet över klimatförändringarna? Ja, menar svenska forskare som är först i världen med att ha utvärderat ”klimatterapi”.

Kinas export ökar

Den kinesiska exporten ökade i november med 0,5 procent jämfört med samma månad förra året, enligt statistik från den kinesiska tullmyndigheten. Samtidigt minskade importen med 0,6 procent.