Kördes över av traktor

Bonden skadades i morse när han kördes över av sin egen traktor.


UPPSALA. Bonden, som är i 50-årsåldern, skadades på måndagsmorgonen när han kördes över av sin egen traktor.

Han fördes sedan till Akademiska sjukhuset med ambulanshelikopter. Mannen uppgavs ha ådragit sig skallskador.

–Vi har inte kunnat prata med honom än så vi vet inte riktigt vad som hänt. Men enligt de första uppgifterna ska han ha blivit överkörd av sin egen traktor, säger ett vakthavande befäl vid Uppsalapolisen, enligt Unt.

Polisen har nu upprättat en anmälan om arbestolycka. Mannen hoppas kunna höras under dagen, skriver Unt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.