Onsdag 21 Apr
Stockholm

Våldtäktsstämplad slogs i sömnen

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MALMÖ. Två män matade honom med slag mot skallen. Men han vaknade inte. Den våldtäktsstämplade mannen vaknade i stället upp på morgonen med ett igenmurat öga och sprucken överläpp. Kudden var täckt av blod, och lägenheten hade länsats helt på värdefulla föremål.

21-åringen hade kvällen innan arrangerat en fest i sitt hem. När sista gästen hade gått somnade han. Och han märkte aldrig när det våldsamma gänget intog lägenheten för att sedan slå honom gul och blå. Vandalerna fick med sig hans platteve, hemmabioanläggning, dator och annat till ett sammanlagt värde på 27 000 kronor.

En 17-åring ringde senare för att be om ursäkt. Han och hans kompisar hade fått höra att 21-åringen försökte våldta en tjej på festen. Ett killgäng hade då hakat på för att bestraffa 21-åringen. Efter att polisen utrett händelsen konstaterades att 21-åringen hade flörtat och kysst henne för att sedan leda in henne i ett rum. Men kvinnan överreagerade och trodde att en våldtäkt stundade, men insåg missförståndet, skriver Sydsvenskan.

Men det var för sent. Ryktet hann redan sprida sig och 21-åringen fick därför lida för det.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela