Våldtäktsstämplad slogs i sömnen

MALMÖ. Två män matade honom med slag mot skallen. Men han vaknade inte. Den våldtäktsstämplade mannen vaknade i stället upp på morgonen med ett igenmurat öga och sprucken överläpp. Kudden var täckt av blod, och lägenheten hade länsats helt på värdefulla föremål.

21-åringen hade kvällen innan arrangerat en fest i sitt hem. När sista gästen hade gått somnade han. Och han märkte aldrig när det våldsamma gänget intog lägenheten för att sedan slå honom gul och blå. Vandalerna fick med sig hans platteve, hemmabioanläggning, dator och annat till ett sammanlagt värde på 27 000 kronor.

En 17-åring ringde senare för att be om ursäkt. Han och hans kompisar hade fått höra att 21-åringen försökte våldta en tjej på festen. Ett killgäng hade då hakat på för att bestraffa 21-åringen. Efter att polisen utrett händelsen konstaterades att 21-åringen hade flörtat och kysst henne för att sedan leda in henne i ett rum. Men kvinnan överreagerade och trodde att en våldtäkt stundade, men insåg missförståndet, skriver Sydsvenskan.

Men det var för sent. Ryktet hann redan sprida sig och 21-åringen fick därför lida för det.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.