Han pekas ut som mördare av GW Persson

Leif GW Persson: En oskyldig är totalt jävla ointresserad av att sitta och lipa i en tv-soffa.


För sex veckor sedan försvann Linda Chen, 32, från sitt hem. Nu utpekas hennes sambo, Mats Alm, som gärningsmannen. Av Leif GW Persson. I en intervju för affärstidningen ment.se.

– Han sitter och gråter i Efterlyst studion. Han berättar att hon inte har tagit med sig sitt pass när hon försvunnit. Mobilen är tyst, inga uttag på kortet. Och så sitter han där och jönsar. Då är det klart att jag får dåliga vibbar, säger Leif GW Persson till ment.se.

–Han berättar om att han är orolig att hon kanske har blivit mördad. Redan där blir man jävligt skeptisk, för är de oskyldiga så brukar just det scenariot vara det sista man ens vill föreställa sig. En oskyldig är totalt jävla ointresserad av att sitta och lipa i en tv soffa.

Enligt GW så lurar inte Alm "en käft".

Men nu har sambon uttalat sig om intervjun. Och enligt Alm är det skrämmande hur dömande GW är mot honom. Han frågar sig:

–Får man göra så här?

För Dalademokraten berättar Mats Alm att han ombads att vara med i Efterlyst och att spekulera i vad som hänt med Linda.

–Även om jag hade varit skyldig så borde det väl krävas något slags bevis för att påstå att jag gjort det, säger Mats Alm till Dalademokraten.

Den första augusti, en vecka före deras drömbröllop pussade Linda Mats och gick ut – men kom aldrig tillbaka igen. Allt var planerat till bröllopet. Maten. Gästlistan. Hotellsviten. Linda skulle bara ut och träffa en kompis.

Nästa morgon kontaktar Mats polisen.

Några dagar senare berättar Lindas bror Chris att ett ögonvittne säger sig ha sett någon knuffa in henne i en mörk bil med tonade rutor samma natt som hon försvann.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!