Student vann 3,4 miljoner kronor

21-årig lundabo fick sju rätt på V75 i helgen.


LUND. Den 21-årige studenten från Lund behöver inte våndas över studielånen längre. I helgen fick han sju rätt på V75 och kammade hem 3,4 miljoner kronor.

Utdelningen för sju rätt på Bollnästravet i lördags blev 674 000 kronor. Av de 1 438 987 system som lämnades in var det vara 68 stycken som fick sju rätt. Studenten stod för fem av dem.

– Jag gjorde ett jokersystem för första gången i mitt liv och det slog väl ut. Jag spikade Power Nap i första avdelningen, det var min enda spik. Sedan tog jag ut de hästar jag trodde på i de övriga loppen och när jag var klar kände jag mig mycket nöjd med systemet. Systemet kostade då 500 kronor att lämna in men jag lämnade in det fem gånger eftersom det såg så bra ut, säger han till Aftonbladet.

– Jag brukar se travet live men jag var på bröllop i går och såg inte ett enda lopp. Efter bröllopet slog jag på min mobil och då såg jag att jag hade massor av missade samtal. Kort senare ringde någon från ATG och berättade att jag vunnit 3,4 miljoner.

Han har fortfarande inte vant sig vid pengatanken. Men det var inte första vinsten. För fyra veckor sedan kammade han hem över en halv miljon kronor på V75.

– Det är egentligen helt sjukt. Jag var väldigt glad efter den första vinsten, och nu kommer nästa stora vinst. Helt ofattbart, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!