Artisten nekar till misshandeln

Flickvännen anklagade honom för att ha varit otrogen och hotade att skära sig.


Den folkkäre svenske artisten, som anmälts för att ha <a target="_blank" href=""http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/373663-svensk-kandis-anmald-for-misshandel">misshandlat" sin flickvän, kallar uppgifterna för lögnaktiga och säger att han "inte har rört eller ens krökt ett hår på min flickvän".

Han menar att flickvännen var i ett förtvivlat tillstånd, där hon anklagade honom för att ha varit otrogen i inspelningsstudion. <a target="_blank" href=""http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/373971-artistens-fastmo">Flickvännen" ska ha tagit en kniv och hotat att skära sig. Hon skar sönder sin klänning, enligt honom.

– Jag blev förstås rädd och försökte få henne att sluta. Hon stod kvar med kniven i handen och jag sa att nu går jag iväg om du inte slutar. Då sa hon att hon skulle ringa polisen och säga att jag hotat och misshandlat henne. Jag gick ändå, varpå hon följde efter och skrek "nu ringer jag polisen", säger artisten i ett öppet brev.

Han gick in igen och upptäckte att hon satt i telefon med polisen och upprört krävde att polisen skulle rycka ut för att han hotat henne. Polisen kom till platsen och förhörde artisten och flickvännen, som skjutsades hem till sig.

– Jag känner mig väldigt kränkt och ledsen av det som har hänt. Och hoppas att ingen ska behöva uppleva något liknande, säger artisten.

Enligt artisten ska polisens ärende om misshandel ha lagts ned, och inga misstankar ska finnas kvar.

– Min flickvän berättade till slut sanningen, och sa att hon hittat på allt i ren desperation, säger artisten.

Flickvännen bekräftar artistens version.

– Han rörde mig inte, det där måste polisen ha missuppfattat. Vad vi bråkade om är mellan oss och allt det här har blivit så uppförstorat, säger hon till <a target="_blank" href=""http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6075621.ab">Aftonbladet."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

1 timme sedan
I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

1 timme sedan
Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.