Sålde sex till barnlösa på Tradera

"Alla har rätt till föräldraskapets glädje."


I torsdags lades en annorlunda annons upp på auktionssajten Tradera. En 26-årig man från Västsverige gav nämligen barnlösa par chansen att bli föräldrar – genom att sälja sig själv till högstbjudande.

"Alla har rätt till föräldraskapets glädje, även om du lever i ett lesbiskt parförhållande eller är utan partner"

"Till högstbjudande kommer jag komma hem till efter att denne tagit reda på när den är mest fertil för att ha samlag med denne tills denne blir gravid, dock högst tre gånger", skrev mannen bland annat.

I annonsen fanns information samt ett antal bilder på 26-åringen. Mannen uppgav att han var juridikstuderande och publicerad författare. Där fanns också uppgifter om 26-åringens hälsa.

Annonsen plockades ner från Tradera under fredagen och mannen kommer inte att kunna annonsera på sajten i framtiden.

26-åringen själv hävdar att han genom annonsen ville visa sitt stöd för lesbiska kvinnor som ville skaffa barn.

– Jag gjorde det för debatten, jag försöker hjälpa till på det sättet jag kan. När Tradera tar bort annonsen tolkar jag det som att de är emot lesbiska kvinnors rätt att bli föräldrar, säger mannen till

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.