Supermodellen sålde sex - för 167 000 :- i timmen

Supermodellen Sophie Anderton är världskänd. Nu berättar hon om sin tid som lyxprostituerad.


Det var i förra veckan som den brittiska supermodellen Sophie Anderton hamnade i en riktig knarkskandal när hon på bar gärning åkte fast med att snorta kokain. Nu talar modellen ut om sitt drogberoende som ledde henne in i prostitution.

– Det var över på två minuter, säger Anderton om första gången hon hade sex för pengar.

För att finansiera sitt svåra drogberoende började Sophie Anderton att prostituera sig. Enligt henne själv har hon haft sex med ett flertal välkända företagare.

– Det här är sanningen med vårtor och allt. För en kort tid så sålde jag min kropp för en hel del pengar. Jag är inte stolt över det, säger hon och fortsätter:

– Under sommaren 2004 drack jag en flaska vodka per natt och snortade kokain på dagen. Kokainet tog slut, mitt kreditkort spärrades och min langare ringde mig och krävde betalt. Jag visste att jag behövde pengar - nu. Jag satt i timmar och höll bordellmammans nummer i min hand. Sen ringde jag henne.

De sista pengarna gick åt till sexiga underkläder, högklackade skor och snygga kostymer för att imponera på kunderna. En investering hon fick tillbaka med råge. Hennes timtaxa låg nämligen på 15 000 pund, drygt 167 000 kronor.

– Jag åkte till en mans hotellrum. Jag hade sagt till bordellmamman att jag inte ville ha någon hemsk, fet, gammal man. Så när han öppnade dörren blev jag lättad. Han var en smart medelålders arab och ganska stilig. Vi skakade hand och han verkade så ensam så min nervositet försvann och jag tyckte synd om honom.

– Efter 40 minuters prat så bestämde jag för att ta tag i det hela och ställde mig upp och tog av mig min klänning. Jag knuffade honom ner på sängen medan han ivrigt kollade på mig. Jag blundade och drog snabbt ner hans byxor. Jag kände som att jag hade kontroll. Det var över väldigt snabbt.

Men allt var inte enkla pengar. En anledning till att Sophie Anderton slutade med prostitution var en av kunderna.

– Han var tjock och skelögd. Jag blev illamående. Hans ansikte var svettigt, för första gången kände jag mig som ett stycke kött. Han klädde av sig och hade en enorm mage. Det var över på en minut och jag gick därifrån skakande och gråtande, berättar Sophie Anderton enligt The Sun.

– Jag hade legat med fem män och tjänat mer än 50 000 pund, vilket betalade mina knarkskulder och depositionen på en lägenhet. Nu kunde jag fly.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!