Åtalas för knivmord i Karlstad

Publicerades: 14 Nov 2008, 12:07, Uppdaterades: 6 Apr 2012, 20:11

En 34-årig man åtalas misstänkt för knivmord på en 49-årig man i Karlstad den 17 september.


Dramat inträffade vid en busskur vid Bergviks centrum i Karlstad den 17 september. Männen var ensamma vid busskuren så det fanns inga vittnen på nära håll, vid själva busskuren. Vittnesuppgifter om att männen setts bråka vid busskuren finns dock, men vad bråket handlade om är oklart. Själva knivskärningen har inte setts.

Inte heller polis och åklagare har kunnat reda ut vad som låg bakom det hela. Den misstänkte mannen, en 34-åring, har, enligt åklagare Kurt Runhäll erkänt gärningen, men man har inte kunnat få fram någon förklaring.

– Han har inte sagt så mycket, konstaterar åklagaren.

Såvitt man vet kände de två männen inte varandra. Den man som dödades, en 49-åring, hade blivit blev svårt knivskuren. Han fördes till sjukhus där han dödförklarades. Den andre mannen greps i anslutning till parkeringsplatsen vid köpcentrumet.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sverige inte redo för framtida solcellsavfall

Nytt åtal mot Donald Trump

USA:s expresident Donald Trump säger att han åtalas i samband med en federal utredning.

Spökgarn ska städas bort från svenska vatten

1 timme sedan
På tio platser kring Sveriges kuster ska städinsatser genomföras för att samla in de fiskeredskap som förlorats i sjöar och hav, uppger Havs- och vattenmyndigheten (Hav) i ett pressmeddelande.

Frankrike i chock efter knivdådet

3 timmar sedan
Läget är fortsatt kritiskt för de fyra barn som attackerades av en man i Annecy. Gärningsmannen har uppehållstillstånd i Sverige, men hade enligt den franske inrikesministern nekats asyl i Frankrike.

Expert om migrationspakten: En urvattnad framgång

3 timmar sedan
EU:s medlemsländer har slutligen enats om en framtida asyl- och migrationspolitik. Det har varit oenighet sedan flyktingkrisen 2015. Det är en stor förhandlingsframgång i dag, säger Bernd Parusel, expert på EU:s migrationspolitik.

USA stoppar all mathjälp till Etiopien

igår 22:14
USA:s biståndsorgan Usaid har stoppat all mathjälp till Etiopien, efter att en intern utredning visat att livsmedelsbistånd avsett för miljoner hungriga människor har förskingrats i "utbredd" skala.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.