Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man betalade barn för utvik

Nyheter | 18/11/2008 08:30

25-åring fick fängelse efter sexövergrepp på minderåriga.

Mannen sökte upp barn på nätet för att sedan förgripa sig på dem. Genom att utge sig för att vara någon annan lyckades han få kontakt med ett flertal. En trettonårig flicka fick se sig bli våldtagen, medan en tioåring blev erbjuden pengar för att vika ut sig. Nu får 25-åringen skaka galler.

I går dömdes han till fängelse i 3,5 år för sina sexövergrepp. Den då 24-årige mannen uppvaktade 13-åringen via internet, som inte ville ha samlag med honom. Men hon kände sig tvungen, och fick samtidigt ta emot sprit och cigaretter i belöning. Trots att tonåringens mamma försökte förklara för 25-åringen att dottern bara var 13 år, såg han åldern inte som något problem. Han intensifierade snarare sexrelationen.

Flickan placerades i fosterhem, men övergreppen fortsatte samtidigt som mannen filmade henne utan hennes vetskap, skriver Metro.

25-åringen har tidigare dömts för barnpornografibrott.

Skrivet av: