17-åringar åtalas för dusch av pojke

Två 17-åringar åtalas för att ha tryckt in en nioåring i duschen.


HALMSTAD. Gång på gång tryckte 17-åringarna in nioåringen i duschen på Friskis och Svettis. Med kläderna på.

Nioåringen var där på idrottslektion med sin klass när de betydligt äldre killarna gav sig på honom i duschrummet, skriver Hallands-Posten.

De nekar inte till brott, men säger till sitt försvar att nioåringen var "stökig, retsam och provocerande". Efter den första duschningen skvallrade nioåringen för sin lärare. Men hon vägrade gå in i herrarnas omklädningsrum.

17-åringarna åtalas för ofredande, skriver Hallandsposten.

/
/
Senaste nytt

Fortsatta problem på Skatteverkets hemsida

Dubblad vinst för Scania-ägaren

Lastbilstillverkaren Scanias ägare Traton redovisar ett justerat rörelseresultat på 4,03 miljarder euro för 2023. Det kan jämföras med 2,07 miljarder euro under 2022.

Stabilt läge för skottskadad man i galleria

Polisens utredning efter en skottlossning i en galleria i stadsdelen Hageby Norrköping har fortsatt hela natten. Mannen som hittades skadad i gallerian är i 25-årsåldern, enligt Sveriges Radio P4 Östergötland. Hans tillstånd beskrivs som stabilt och skadorna ska inte vara livshotande.

Flying Tiger jagar ny delägare

Den danska butikskedjan Flying Tiger Copenhagen, med omkring 900 butiker i Europa, har anlitat investmentbanken Carnegie för att försöka hitta en ny delägare, rapporterar den danska affärstidningen Børsen med hänvisning till källor.

Lut läcker från pappersbruk: "Har nått sjön"

En stor lutläcka från Billingsfors bruk är fortfarande inte under kontroll. Under natten mot tisdagen inträffade dessutom ytterligare en läcka.

Ukraina: Ryskt fartyg vid Krim träffat

En patrullbåt i Rysslands Svartahavsflotta har träffats av havsdrönare, enligt ukrainska uppgifter.