Flickor ofredade av joggare

Den joggade mannen tog på sig själv i närheten av flickorna. Alldeles bredvid deras skola.


De två flickorna i tio-årsåldern utsattes för ett sexuellt ofredande i Gunnesbo, Lund, vid 17-tiden i går. Flickorna var vid en fotbollsplan intill deras skola då den joggande mannen satte sig på en bänk nära flickorna. Sedan blottade han sitt könsorgan och smekte sig själv. De rädda flickorna cyklade från platsen. Mannen hade svarta shorts och en grågrön mössa. Han var i 30/40-års åldern, skriver Sydsvenskan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Palestinsk skatt har nått Västbanken via Norge

Kritik mot EU-nej till företagsansvar

I december enades EU-länderna och EU-parlamentet om hur företag ska tvingas ta ett större ansvar för miljön och mänskliga rättigheter över hela världen.

Full pott för Volvo-chefen – 62 miljoner

Lastbilsjätten AB Volvos vd Martin Lundstedt fick full pott på bonusutbetalningarna i fjol. Med grundlön och bonus landade hans totala ersättning på cirka 62 miljoner kronor, visar årsredovisningen.

Argentina förhandlar om nytt stödpaket från IMF

Argentinas regering förhandlar om ett nytt stödprogram med Internationella valutafonden (IMF), rapporterar Bloomberg med hänvisning till en högt uppsatt regeringskälla.

Novaja Gazetas chefredaktör gripen i Moskva

Novaja Gazetas chefredaktör Sergej Sokolov har gripits i Moskva, rapporterar tidningen.

Resenärernas hårda kritik mot SJ: "Skiter i sina passagerare"

SJ möter återigen kritik från sina resenärer, som har fått nog av de försenade tågen. En användare skriver att hen är besviken på att "man skiter i sina passagerare".