Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fortsatt sökande efter försvunnen

Nyheter | 26/11/2008 11:16

Polisen misstänker att den försvunne mannen utsatts för brott.

Flera hundpatruller letar i dag efter den 22-åring från Ludvika som saknas efter ett krogbesök i helgen.

Ett antal vittnen har hört av sig till polisen, som försöker kartlägga vad 22-åringen gjorde under fredagskvällen och natten mot lördagen. Han besökte puben Solo vid Grand hotell i Ludvika, men vart han därefter tagit vägen är okänt.

Polisen utreder uppgifter om att mannen ska ha misshandlats av flera okända män i närheten av puben. Men polisen är fortfarande osäker på om det verkligen var 22-åringen som sågs, uppger Dalapolisens informatör Sven-Åke Petters.

Andra vittnesuppgifter talar om att en person som kan ha varit den försvunne mannen har setts på riksväg 50 några kilometer utanför Ludvika senare på natten. I det området kommer polisen under onsdagen att koncentrera sina sökningar.

– Det är ett intressant ställe, säger Petters till TT.

Med tre-fyra hundpatruller kommer polisen i dag att söka igenom terrängen. Under tisdagen letade räddningstjänsten i vattendrag i området.

Polisen trodde tidigt att mannen utsatts för ett brott och inledde redan dagen efter försvinnandet en förundersökning om misstänkt människorov.

TT//Anas González Cruz

Skrivet av: