Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldsam natt i Stockholm

- 06/01/2009, 06:05 -

Det var en våldsam natt i Stockholm mot trettondagen.

Flera våldsbrott inträffade i centrala Stockholm natten till tisdagen. Vid tre-tiden hittade poliser en kvinna knivskuren på en restaurang i Gamla stan. Hon fördes till Södersjukhuset för vård, men det fanns inga uppgifter om hennes tillstånd. Ingen misstänkt gärningsman har gripits.

På Hornsgatan i stadsdelen Södermalm knivskars vid ungefär samma tid en person lindrigt, och en man greps senare misstänkt för brottet som rubriceras som misshandel.

Vid Kornhamnstorg i Gamla stan misshandlades två män allvarligt; en slogs medvetslös och en annan fick en revbensfraktur. Båda fördes i ambulans till sjukhus för vård. Senare betecknade poliser deras skador som lindriga.

Fyra unga män i en bil stoppades i närheten av brottsplatsen. Tre av dem greps och en togs med till förhör. De gripna är misstänkta för grov misshandel. Enligt Södermalmspolisen har några av dem begått brott tidigare.

Skrivet av: