Vapen och knark flödar i Landskrona

Mellan fem och tio personer är misstänkta för vapenbrott och narkotikabrott. Tillslaget är ett led i en insats mot yrkeskriminella.


Vid husrannsakningar på två olika adresser i Landskrona i dag beslagtog polisen flera vapen, ammunition och narkotika, skriver Sydsvenskan på nätet.

– Vi har mellan fem och tio personer som är misstänkta för vapenbrott och ringa narkotikabrott, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen.

Tisdagens tillslag är ett led i insatsen mot yrkeskriminella i Landskrona.

– Det här ett arbete som påbörjades under 2008 som nu börjar ge frukt. Syftet att får bort vapen från den illegala marknaden. De används allt mer i interna uppgörelser. Vi har haft ett antal skjutningar under hösten, säger Hans Nilsson.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar finska kranier

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.