Mordmisstänkt i Västervik släpptes

En 68-årig man som suttid häktad misstänkt för att ha mördat sin 64-åriga fru på en gård norr om Västervik har släppts, enligt Västerviks Tidningen. Provsvaren från SKL stärkte inte misstankarna. (TT)


En 68-årig man som suttit häktad misstänkt för att ha mördat sin 64-åriga fru på en gård utanför Loftahammar, norr om Västervik, har släppts. Han är dock fortfarande misstänkt, skriver Västerviks Tidningen på nätet.

Kvinnan hittades i vattnet i Frisksjön i början av september. Skadorna på kroppen fick polisen att misstänka brott och några timmar senare anhölls hennes make.

Mannen har hela tiden nekat till anklagelserna. Enligt Västerviks Tidningen släpptes han eftersom analyssvaren från Statens kriminaltekniska laboratorium inte stärkte misstankarna.

Polisen har ingen annan misstänkt.

Skrivet av:

Senaste nytt

Tillväxtmål på fem procent för Kina

FN: Fångna Gazabor traumatiserade

1 timme sedan
Många av de Gazabor som återvänder efter att ha frihetsberövats av israeliska styrkor har traumatiserats, uppger Philippe Lazzarini, chef för FN:s flyktingorgan Unwra på måndagen.

Personalvarsel kvar trots vårdmiljarder

2 timmar sedan
Flera regioner kommer att göra personalneddragningar trots regeringens besked om sex miljarder i tillskott för 2024, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen i Skellefteå rapporterar om mord / dråp

2 timmar sedan
"Tre personer förda till sjukhus med allvarliga skador, en person gripen som misstänkt för Försök till Mord. Utredning pågår.", skriver polisen på sin hemsida.

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

igår 22:52
En tank med svartlut läcker på Billingsfors bruk i Bengtsfors kommun. Läckaget riskerar att rinna ut i närliggande Laxsjön.

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

igår 22:50
"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.