Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

22-åring bet örat av gammal gubbe

Nyheter | 15/02/2009 17:28

När ambulans kom till platsen sparkade han även ner sjukårdspersonal.

ESLÖV. Under lördagsnatten gick en 22-årig Eslövsbo bärsärk. Det började med att han rök ihop med en 57-årig man på en fest utanför Salliusgymnasiet.

– Under slagsmålets gång biter 22-åringen loss en bit av öronsnibben på 57-åringen. Den hängde löst, sa Karl Sandberg, inre befäl på polisen i Lund.

Blodet skvätte omkring de båda slagskämparna och både polis och ambulanspersonal fick ingipa för att kunna skilja dem åt.

Attackerade på nytt

När alla trodde att matchen var slut, och 57-åringen fick vård, gick plötsligt 22-åringen åter till attack. Denna gång fick en sjukvårdare en karatespark i magen och flera fick rycka in för att få stopp på vilden.

Efter detta överfall släppte polisen inte slagsmålskämpen ur sikte. Nere på stationen kunde de kontatera att han var starkt alkoholpåverkad. Trots detta klarade han sig undan med bara ett skrapsår medan 57-åringen fick föras till sjukan. Sjukvårdaren klarade sig som tur var från fysiska skador.

– Det vi kan konstatera är att samhället har blivit tuffare. Vi är där för att hjälpa och då tänker vi inte på att någon kan gå till attack. Tack och lov händer det här inte ofta, säger Tobias Sjöholm på Falcks beredskapsjour i Eslöv, enligt Skånskan.

22-åringen är anhållen och misstänkt för grov misshandel och våld mot tjänsteman.

Skrivet av: