Fredag 30 Jul
Stockholm

Familj dog nästan av sten

Familjen Hansson var nära på att dödas av en enorm stenbumling.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

GÖTEBORG. Det var i fredags förra veckan som familjen Hansson råkade ut för en minst sagt traumatisk upplevelse. Vid 23:00-tiden var de påväg hem efter ett kalas och hade barnen Albin, 11, Vilma, 8, i baksätet av bilen.

När fordonet passerade Torredsviadukten såg pappa Lars två personer uppe på viadukten.

– Jag såg två personers silhuetter avteckna sig uppe på viadukten. Trodde först att det var en hastighetskontroll, men jag hann tänka att jag körde 90 km/tim så det var ingen fara, berättar Lars Hansson till GP.

Plötsligt träffade en stor stenbumling motorhuven och det small till. Bilen tvärbromsade och Lars Hansson fick sådan panik att han inte ens kom ihåg larmnumret.

Händelsen ska nu utredas av polis och rubriceras för tillfället som ofredande. Troligtvis kommer incidenten att utvecklas till framkallande av fara för annan. I nuläget har ingen gripits för brottet.

– Hade den träffat vindrutan eller taket, vi har en taklucka i glas, så kunde vi ha dött allihop. Direkt efter händelsen var man bara chockad, men nu, några dagar efteråt, kommer tankarna om vad som kunde ha hänt om vi inte haft tur i oturen, säger Cecilia Hansson, enligt GP.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela