Dunkade kvinnas huvud i träd

En man har anhållits för misshandel.


MOTALA. Under måndagsmorgonen blev en person vittne till en brutal misshandel på Agneshögsgatan. Enligt uppgifter tog en 35-årig man stryptag på en kvinna och drog ned henne på marken. Han dunkade också in hennes huvud i ett träd.

Vittnet larmade polisen, som kort därefter anlände till platsen. Nu misstänker man att kvinnan kan ha misshandlats från och till i flera år av 35-åringen, som är hennes sambo.

Mannen fördes till polisstationen och under måndagseftermiddagen blev han anhållen, misstänkt för misshandel, skriver MVT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

L: Inför maxtak i skolan

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

I Stockholm har över 1 100 företag gått i konkurs under de första tolv veckorna 2024. Det är lika mycket som hela resten av landet sammanlagt, visar färska siffror från Tillväxtanalys. – Lågkonjunkturen slår undan fötterna för allt fler företag, säger Stockholms Handelskammares ekonom.

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Rv 50 Lillån i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

1 timme sedan
Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.