Rånare sparkade kvinna i magen

Männen är fortfarande på fri fot.


UPPSALA. Det var under natten till fredagen som tre män, svartklädda och maskerade med luvor, gav sig på ett par som promenerade genom Engelska parken i Uppsala.

Med vad som såg ut att vara en pistol tvingade männen av paret mobiltelefon och plånbok. Men rånarna nöjde sig inte med det, innan de sprang från platsen sparkade en av dem kvinnan i magen.

Rånet inträffade vid halvtvåtiden på natten. Trots att hundar sattes in i jakten är rånarna fortfarande på fri fot, uppger Upsala Nya Tidning.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.