Rånades – släpades efter bil

Gärningsmannen rånade kvinnan och släpade sedan sitt offer efter en bil.


GÖTEBORG. Det var vid 18-tiden på måndagskvällen som kvinnan hade handlat och lämnat varorna i sin bil på Ale Torg. När hon skulle ställa tillbaka kundvagnen upptäckte hon att en man uppehöll sig i närheten av fordonet.

Hon ökade farten och såg sedan hur mannen krossade en ruta och stack in handen efter hennes handväska. Samtidigt körde en annan bil fram, i vilken tjuven hoppade in.

Bilen började köra därifrån, men kvinnan lyckades springa i kapp bilen och tog sig halvvägs in i fordonet. Efter ett 20-tal meter visade föraren inget tecken på att stanna och kvinnan kastade sig då ut, men fick med sig sin handväska.

Kvinnan fick inga allvarliga skador, utan klarade sig undan med ett antal skrapskador och sträckningar i låren. Hittills har man inte påträffat bilen eller de två männen, skriver GP.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.