Spritlangare avslöjad med miljon på fickan

Malmöman med ölflak hade en miljon kronor i kontanter i bostaden.


MALMÖ. Polisen hittade inte bara en massa sprit, utan också en miljon kronor i kontanter. Mannen som sålde ölflak till minderåriga från sin röda bil visade sig vara stormrik. Och efter att ha gjort en husrannsakan i mannens bostad i Malmö blev polisen paff över hur langaren hade kunnat komma över så mycket pengar.

I fredags kväll var polisen på civilt spaningsuppdrag i Bunkeflo och sökte efter personer som sålde alkohol till minderåriga. Snabbt sågs tre tonåringar vid 21-tiden på Klaghamnsvägen med ett ölflak. Det visade sig att de hade köpt flaket för 200 kronor av mannen. Därefter kunde polisen ta honom på bar gärning efter att han sålt ytterligare ett flak.

I bostaden hittades en miljon kronor i kontanter, men mannen har inte lyckats ge någon trovärdig beskrivning över hur han kommit över pengarna.

– Han har nog inte vunnit dem på lotto i alla fall, säger Mats Attin, inre befäl i Malmö till Sydsvenskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.