Lördag 1 Okt
Stockholm

Ny kokainhärva i kändisträsket

Flera kända personer har åkt dit med snoken i puderdosan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För bara två veckor sedan dömdes skådespelaren Ola Rapace för ringa narkotikabrott efter en puderstinn utekväll på Stureplan som slutade med kroppsvisitering och pisstest.

Nu har ännu en känd skådis, en man i 30-årsåldern, delgivits misstanke om narkotikabrott.

Mannen, som är känd från ett flertal film- och teveproduktioner, anslöjades när polisen arbetade med att nysta upp en större narkotikahärva som utgår från tre personer bosatta i Enskede söder om Stockholm.

Flera kändisar och toppstekare

Förutom skådisen har ett flertal kända personer fångats i polisens nät när de kartlagt ligan och deras kunder. Bland annat har dottern till en toppdirektör delgivits misstanke om ringa narkotikabrott. Kvinnan är känd för att röra sig i samma kretsar som kronprinsessan Victoria.

– Hon har erkänt att hon tagit kokain, säger en person med insyn i utredningen, enligt Expressen.

Flera personer, som ännu inte blivit hörda, kommer kallas in till förhör. Bland dem flera kända och framstående personer i Stockholms nattliv.

–Det finns fler personer som ska höras. Just nu finns det flera mål som hänger ihop, säger Lars Hedvall, åklagare, till Expressen.

Det lär med andra ord vara en och annan skådis och halvkändis som sover dåligt just nu och kollar sin dagliga post med en andan i halsen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.