Annie Lööf (C) medverkade i Nyheter24:s "24 Frågor".
Annie Lööf (C) medverkade i Nyheter24:s "24 Frågor". - Foto: Pontus Lundahl/TT och Christine Olsson/TT

Annie Lööf: Därför ska du rösta på Centerpartiet i valet 2022

Varför ska man rösta på Centerpartiet i valet 2022? Det svarar partiledaren Annie Lööf på i Nyheter24:s podcast "24 Frågor".


Inför det stundande valet bjöd Nyheter24 in Annie Lööf till podcasten "24 Frågor". Där fick C-ledaren bland annat berätta om partiets förslag i fem sakfrågor. 

Här kan du läsa vad Annie Lööf sade om svensk sjukvård, kriminalitet, skola, klimatförändringar och Sveriges invandrings- och integrationspolitik.

Varför rösta på Centerpartiet i valet 2022?

Avslutningsvis fick Annie Lööf chansen att tala till de svenska väljarna: varför ska man rösta på just Centerpartiet i valet 2022?

– Man ska rösta på Centerpartiet i valet i september om man vill ha en politik som står upp för jämställdheten, för klimatet och för landsbygden, säger hon i "24 Frågor".

Centerpartiets partiledare Annie Lööf. Foto: Claudio Bresciani/TT

Centerledaren utvecklar vidare:

– Vi är ett parti som vill krossa fler glastak. Som vill bekämpa mäns våld mot kvinnor. Som står upp för hela landet och vill skapa rättvisa och lika villkor och då handlar det om småföretag, infrastruktur, en nära vård och en likvärdig skola i hela landet.

– Sist men inte minst är vi ett parti för just miljön och klimatet. För att utveckla den biologiska mångfalden och för att kraftigt minska utsläppen.

Här kan du lyssna på podcasten "24 Frågor" med Annie Lööf.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!