Johan Pehrson (L) sökte till Robinson samtidigt som Jan Emanuel Johansson.
Johan Pehrson (L) sökte till Robinson samtidigt som Jan Emanuel Johansson. - Foto: Johan Nilsson/TT och Anders Wiklund/TT

Johan Pehrson: Därför fick jag inte vara med i Robinson

I Nyheter24:s podcast "24 Frågor" berättar Johan Pehrson (L) om sin medverkan i ett av 90-talets hetaste realityprogram – och om varför han ratades när han sökte till Robinson.


När L-ledaren Johan Pehrson gästar Nyheter24:s podcast "24 Frågor" berättar han inte bara om partiets politik och varför man ska rösta på just Liberalerna, utan han delar också med sig av en något mindre känd detalj från hans förflutna.

– Jag har ju varit med i "Tur i kärlek" för en massa år sedan. Det var jag, den numera avlidne Adam Alsing, och Agneta Sjödin och några till så klart. Det var ju väldigt snällt. De här realityshowerna har ju vuxit får man ju säga och intresset är fantastiskt, säger han.

Här svarar Johan Pehrson på svenskarnas Google-frågor: hur lång är han och har han någon fru?

Johan Pehrson: "Anmälde mig till Robinson"

Vidare berättar Johan Pehrson att han nu för tiden tittar på, och roas av, SVT:s "Gift vid första ögonkastet". 

Hade du kunnat tänka dig att vara med själv?

– Nej, inte nu. Men en gång anmälde jag mig till Robinson och då tog de med den här killen Jan Emanuel som vann tror jag faktiskt. Han var ju socialdemokrat, men nej, jag fick inte vara med för jag var så tråkig, säger Pehrson och fortsätter skämtsamt:

– Skulle jag vara med i något nu så vet jag inte. Några brukar skoja med mig och säga att jag borde vara med i "Ex on the beach", men vi får se. Det är ingen ansökan inskickad.

Här kan du lyssna på Johan Pehrson i podcasten "24 Frågor".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

1 timme sedan
Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.