Musikalartist fick näsa avbiten

Knarkad bet av två centimeter lång näsbit i nödvärn. Vakter kunde se in i artistens hjärna.


Hans ansikte deformerades. På bara några minuter lyckades den svenska artisten hamna i ett bråk på ett hotellrum. I ett nafs bet en man av en två centimeter lång bit av artistens näsa för att värja sig. Blodet forsade, och musikalartisten var tvungen att söka hjälp hos ordningsvakterna. Artistsverige kan därmed ha fått sin egen "Michael Jackson".

– Jag går med en stor tjock lapp för näsan. Man såg rätt in i skallen, säger artisten till Expressen.

Den bortbitna nästippen hittades i hotellrummet. Läkarna mäktade med den digra uppgiften att sy fast den. Visserligen är risken överhängande för att kroppen stöter bort den, och läkarna har ingen aning om hur det kommer att se ut.

– Den var sargad och demolerad. Har jag en jäkla tur kanske kroppen accepterar den här köttbiten, säger han.

Artisten har nu flera återbesök att se fram emot, och i värsta fall kan det bli aktuellt att lägga sig under kniven. På obestämd tid är artisten sjukskriven och kommer med största sannolikhet inte att röra sig på scenen på ett tag.

– Jag är chockad men jag försöker hålla mig vid gott mod. Jag ska försöka ta mig igenom det här. Det gör ont. Jag känner oro för allt. Jag vet inte om jag kommer att få några jobb. Det känns tungt och jobbigt, säger artisten till Expressen.

Bitmannen greps, men släpptes efter förhör. Han har erkänt, men säger att han agerade i rent nödvärn. Polisen har honom misstänkt för ringa narkotikabrott, då han var narkotikapåverkad under bitandet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.