Fotgängare var för långsam – blev biten

"Han bara skrek på mig och bet tag i magen med tänderna."


En bilförare i Rumänien misstänks för misshandel efter att ha bitit en fotgängare. Den vildsinte mannen tyckte nämligen att fotgängaren tog alldeles för lång tid på sig att gå över gatan.

Han sprang då ut från bilen, greppade tag i mannens mage – och bet till.

– Han bara skrek på mig och tog tag i magen med sina tänder. Han rev sönder min tröja och nu har jag ett ganska äckligt sår där, säger 36-årige Mihai Nicoara.

Nicoara kommer från och med nu att snabba på när han går över gatan.

– Jag trodde inte ens att jag gick långsamt. Förare tutar ofta åt mig, men jag trodde att de bara menar väl, tillägger han, enligt Ananova.

Skrivet av:

Senaste nytt

Minskad försäljning för Volvo Cars

Bezos går om Musk som världens rikaste

Elbilsjätten Tesla har tappat stort på börsen. Det har även huvudägaren Elon Musks förmögenhet som därmed tappar förstaplatsen på Bloombergs lista över världens rikaste.

Stora skillnader i var vårdpersonalen finns

Det är mer läkartätt i storstäderna – som i gengäld saknar bland annat sjuksköterskor. Skillnaderna i tillgång till vårdpersonal är stora mellan olika delar av landet, enligt en rapport från Socialstyrelsen.

Oväntat bakslag för fransk industri

Frankrikes industriproduktion ökade med 0,8 procent i januari jämfört med samma månad i fjol, enligt den franska statistikbyrån Insee.

Elvaåring gjorde järnåldersfynd i skånska myllan

När elvaårige Christian Emil Sønnichsen satte spaden i jorden i skånska Uppåkra hittade han ett 1 500 år gammalt föremål från folkvandringstiden, en förgylld agraff.

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Bitcoinkursen kretsar nära historiska rekordnivåer och det samlade värdet på alla bitcoin i världen är nu uppe på rekordhöga 1 350 miljarder dollar, enligt Coingecko.