Mamma förgiftade dotter med bajs

Emily Beth McDonald, 23, från Texas höll sin treåriga dotter kvar på sjukhuset.


Emily Beth McDonald är den 23-åriga mamman som frusterad och irriterad inte kunde förstå varför hennes treåriga dotter aldrig kunde bli frisk.

Dottern kom till sjukhuset med mycket hög feber och en lång historia av kronisk diarré, skriver Austin American Statesman.

Hon förde in avföring i dotterns blod

Men efter ett avslöjande av läkarna på sjukhuset där dotter las in visade det sig att mamman medvetet höll sin dotter sjuk. Genom att ta avföring från sitt treåriga barn och lägga in det i hennes dropp så att det fördes in i blodet och förgiftade henne. Gång på gång.

Det avskyvärda avslöjandet kom efter att sjukhuset testat alla tänkbara behandlingar på McDonalds dotter. Och ingenting fungerade. En läkare förstod att någonting inte stod rätt till och placerade därför in kameror i sjukhusrummet där treåringen låg inlagd.

Till sjukhuspersonalens stora överraskning visade banden hur McDonald tog avföring från sin dotters blöja och lade in det i droppen - vars slang går direkt in i treåringens blodomlopp.

Ville ha uppmärksamhet

Sjukhuset meddelade polisen. Och när mamman förhördes erkände hon att hon tagit avföring från dottern och fört in det i hennes blodomlopp vid fem olika tillfällen. Hon uppgav att hon medvetet hållit sin dotter sjuk så att hon skulle få mer uppmärksamhet riktad till sig själv.

Ett blogginlägg från den 26 maj avslöjar en narcissism utan dess like.

"Nuförtiden hinner jag ju såklart inte köra så mycket bil. Min bil är i princip en del av inredningen på sjukhusets parkeringsplats. Jag försöker spara in på bensinen så jag kan spendera pengarna på sjukhuset där min älskade dotter legat i snart 50 dagar (japp, vid midnatt är det dag 49 utan något som helst ljus i tunneln).

Men tillbaka till mig. Jag har inte kört bilen sedan i lördags då jag hämtade min andra dotter. Jag lämnade en oöppnad Dr. Pepper (jag är beroende av den läsken) i framsätet. I kväll tog jag bilen till thairestaurangen bredvid sjukhuset (ja, jag vet att jag kunde ha promenerat men jag är för lat)..."

Nu ska hon betala cirka 800 000 kronor i böter, gå med elektronisk fotboja och får inte ta kontakt med någon av sina tre barn.

Se ett nyhetsklipp om Emily Beth McDonald:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.