Stockholm

Homokannibal startar restaurang

Anthony Morley dömdes för ett kannibalmord. Nu startar han en restaurang.


Läs mer

Anthony Morley, 33, skar halsen av sin älskare. Skar bitar av kött från hans kropp. Kryddade dem och stekte i olivolja. Därefter åt han upp det. Nu har han dömts till minst 30 års fängelse.

Men Anthony Morley har inte avslutat sitt kulinariska äventyr. Nu ska han nämligen starta en restaurang med en vän. Det kanske låter som ett skämt men det är tyvärr helt sant. Homokannibalen ska fungera som matkonsult åt sin bästis Michael Graham, 25. Ironin är total.

– Han är en briljant kock, mycket bättre än mig, så det är helt logiskt att lära från honom, säger Michael Graham enligt Daily Star och fortsätter:

– Han har gjort massor med måltider och de har alltid varit underbara. Jag kan inte förstå varför han gjorde det han gjorde men det avskräcker inte mig.

Så trots att han sitter bakom lås och bom kommer Anthony Morley göra karriär som kock och utforma menyn på den kommande restaurangen Citrus i Leeds. Frågan är vad som står på menyn? Enligt bästisen och ägaren Michael Graham kan vi dock känna oss säkra.

– Kunder kan vara säkra på att vårt kött kommer att vara färskt från den bästa slaktaren i stan, säger han till Daily Star.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.