Måndag 15 Aug
Stockholm

McCain-arbetare erkänner misshandelslögn

Ashley Todd måste nu genomgå en psykiatrisk undersökning om hon betalar borgen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LOS ANGELES. McCains medarbetare har börjat gå sin egen väg för att vinna valet. En av dem, Ashley Todd, 20 år, har dock ställt till det ännu mer för honom.

Det var i onsdags kväll som en av McCains frivilligarbetare blev rejält misshandlad vid en bankomat i Los Angeles, Californien. Rånaren skulle först satt en kniv mot Ashley Todds strupe och tvingat henne ta ut pengar till honom.

Men det var när rånaren sett att hon haft ett pro-McCain klistermärke bak på bilen som han tappade besinningen. Först hade han slagit ner henne och sedan fortsatt att sparka henne när hon låg på marken. Slutligen hade han ristat in ett B för Barack Obama med kniven i hennes kind.

Men polisen tyckte att det fanns flera saker som inte stämde. Misshandeln fanns inte med på någon övervakningskamera. Hennes vittnesmål var också motsägelsefullt.

Efter att hon genomgått ett lögndetektortest löste det sig. Inte för att testet sagt att hon ljugit, vilket ännu är okänt. Utan för att hon själv samma dag åkte till polisen och erkände att allt var en lögn, skriver CNN.

Rätten bestämde i går att kvinnan, som erkänt att det hela var ett påhitt, först måste genomgå en psykiatisk utvärdering, om hon väljer att betala borgen på 50 000 dollar.

Reportage - Ashley häktad

Reportage - allt är en bluff

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.