Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Obama liknad vid massmördare

Nyheter | 20/10/2008 02:46

Skylt vid republikanskt väljarmöte väcker känslor.

En supporter till republikanerna valde att jämföra demokraternas presidentkandidat Barack Obama med massmördaren Charles Manson. På ett lokalt väljarmöte med 400-500 deltagare i Duluth, Minnesota, hade en person tagit med sig en skylt med budskapet: "Charles Manson was a community organizer". Ingen av de ansvariga valde att stoppa mannen.

Rallyt var till för att få fart i den lokala kampanjen för senatorn Norm Coleman som möter demokraten Al Franken i delstaten. Det som förvånar många valstrateger är att personen lyckades komma in med en egen skylt. Det brukar annars vara rätt svårt, och brukar stoppas redan vid inpasseringen eftersom kandidaterna inte vill förknippas med felaktiga budskap. Eller än värre skymmas av feta skyltar. Men i det här fallet lyckades det, skriver The Minnesota Independent.

Manson var tidigare ledare för den sektliknande Mansonfamiljen och är mest känd för morden på Sharon Tate och hennes sällskap 1969.

Se ett klipp från väljarmötet i Duluth med skylten nedan.

Skrivet av: