Tjuven gjorde narr av sitt offer på Facebook

"Din teve är skräp så jag lämnade kvar den."


HOVE, STORBRITANNIEN. Natten till onsdagen bröt sig en inbrottstjuv in i Victoria Richardsons hem. Mannen stal 42-åringens iPhone, Nintento DS, handväska, kreditkort och hennes bärbara dator från huset i Hove.

Några timmar efteråt loggade tjuven in på Facebook och skrev ett meddelande till sitt brottsoffer. Dagen efteråt hittade Richardson den spydiga kommentaren som mannnen lämnat. "Det känns väldigt bra att lyssna på musik på min nya iPhone. Jag gillar verkligen min nya bärbara dator också. Nintendospelet var en bonus. Telefonen är lite repad med den får duga".

Richardsons teve ansåg tjuven vara "skräp" så den lämnade han kvar. Han avslutade sitt fräcka tilltag med orden "hälsningar från nattens tjuv".

– Det känns som ett slag i ansiktet. Först bröt de sig in i mitt hem, och har nu även tagit sig in på min plats på Internet, säger hon till The Times.

 

Skrivet av:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

200 miljoner till idrott för unga

USA riktar sanktioner mot Irans drönarprogram

USA och Storbritannien inför omfattande sanktioner mot Iran och landets utveckling och tillverkning av drönare. Beskedet är ett gemensamt svar på Irans attacker mot Israel.

Polisen i Kumla rapporterar om trafikolycka

"Kollision på Lv534 väster om Åbytorp, med flera fordon inblandade.", skriver polisen på sin hemsida.

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

En statlig utredning föreslår att offentlighetsprincipen ska gälla även för friskolor. Samtidigt finns ett mildare förslag om en insynsprincip.

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

1 timme sedan
Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Och avtalet öppnar upp för stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls. Nyheter24 har granskat lärarnas nya kollektivavtal.