Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodmorden: vapnet hittat

- 01/11/2008, 06:46 -

Chicagopolisen har hittat den pistol som tros ha dödat Jennifer Hudsons familj.

Polisen tror sig ha hittat det handeldvapen som användes för att skjuta oscarsvinnande skådespelerskans Jennifer Hudsons mamma, bror och systerson till döds.

Chicagopolisen hittade det .45-kalibriga vapnet i onsdags i en gränd i västra Chicago.

Gränden låg bara ett kvarter bort från den plats där Hudsons sjuårige systerson, Julian King, hittades död i måndags i en vit Chevrolet.

Julian var son till Jennifer Hudsons syster, Julia Hudson.

Ännu har ingen åtalats för morden. Polisen har hållit förhör med William Balfour, 27, Julians styvpappa och Julia Hudsons tidigare make. Balfour sitter nu häktad för överträdelser mot sin tidigare villkorliga frigivning.

Hans mor, Michele Davis-Balfour, säger att hennes son inte har något med Hollywoodmassakern att göra.

Begravningen hålls på måndag, i avskildhet.

Jennifer Hudson vann en oscar för bästa kvinnliga biroll efter att ha gestaltat Effie White i filmversionen av Broadwaymusikalen Dreamgirls. Hon deltog också i tredje säsongen av American Idol år 2004 och tog sig till det främsta ledet av sju tävlande innan hon åkte ut.

Hudson och hennes syster, Julia Hudson, tillkännagav i torsdags att de har inrättat fonden Hudson-King för att förse våldsoffer med mat, kläder, husrum och hjälpa dem med sorgebearbetning.

Se ett nyhetsinslag på ABC om den tragiska massakern i Hollywood:

Skrivet av: