Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hudsons familj i knarkhärva

Nöje | 30/10/2008 13:08

Fler och fler uppgifter läcker ut om Jennifer Hudsons familjedrama.

Nu visar det sig att stjärnan Jennifer Hudsons släkt var inblandad i suspekta knarkaffärer. Bland annat ska hennes bror, Jason Hudson, och Gregory King, den mördade Julian Kings biologiska pappa, har arresterats för narkotikabrott. Det här efter att de sålt crack till en förklädd polis.

Polisen gjorde därefter en razzia i deras hem. Samma hus som senare skulle bli skådeplatsen för morddramat förra veckan. Vid tillslaget arresterades Jennifer Hudsons bror och syster samt Gregory King. Den senare dömdes till fängelse medan Jason Hudson fick gå på drogrehabilitering.

Under den här perioden var Jennifer Hudson med i programmet American Idol. Men i stället för att se sin dotter sjunga valde Hudsons mamma att närvara vid rättegången.

Enligt polisen ska både Jason och Gregory ha varit medlemmar i gänget Gangster Disciples. Samma gäng som den misstänkte familjemördaren, William Balfour, tillhörde, enligt Tmz. Finns det någon koppling?

Skrivet av: