Torsdag 1 Dec
Stockholm

Megan Fox: Jag var kär i en strippa

Sexbomben berättar om sitt lesbiska förhållande i en ny intervju.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är många killars våta dröm. Två snygga tjejer som lustfyllt klänger på varandra. Om det sedan råkar vara en av världens hetaste skådespelerskor och en strippa desto bättre. Nu avslöjar Megan Fox allt om sitt lesbiska förhållande med en rysk strippa. Och passar samtidigt på att öka sin sexfaktor med 100. Det var som artonåring den 22-åriga Fox fick smak för tjejer.

– Det året hade min kille dumpat mig och jag bestämde att (sorry mamma) att jag var kär i en tjej som arbetade på en strippklubb, säger hon enligt Huffington Post.

– Jag beslöt att jag skulle få henne att älska mig tillbaka och jag gjorde verkligen allt för att få till en relation med den här tjejen, en strippa som hette Nikita.

Stjärnans publicist bekräftar vad som står i intervjun. Megan Fox förklarar dock att hon inte ser sig som lesbisk utan bara tror att alla föds med förmågan att älska människor oavsett kön. Med andra ord bisexuella.

– Jag skulle kunna se mig själv i en relation med en tjej. Olivia Wilde är så sexig att jag skulle kunna strypa en bergsoxe. Och på senaste tid har jag varit besatt av Jenna Jameson.

Inspirerad av Lindsay Lohan alltså.

Se Megan Fox i Transformers:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.