Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag gjorde Megan Fox lesbisk"

- 29/09/2008, 16:58 -

Han krossade Megan Fox hjärta. Något som gjorde henne lesbisk.

Han kallas redan världens galnaste man. Brandmannen Ben Leahy. Han hade vad många bara kunde drömma om - Megan Fox som flickvän. Men efter tre år tog det slut. Sexbomben var alldeles för vild för sin kille. Han dumpade henne och krossade hennes hjärta. Efter det inledde Megan Fox en lesbisk affär med en strippa vid namn Nikita.

– Om Megan säger att hon låg med en kvinnlig strippa - Nikita - så vet jag att hon inte ljuger. Det är den sortens grej som skulle ha gjort henne upphetsad.

Enligt exet var de perfekta för varandra. Men med åren blev Megans vilda sida för mycket. När hon dessutom var otrogen mot honom med en såpaskådis var gränsen nådd.

– Först älskade jag den sidan av Megan men tre år senare verkade hon bara bli vildare och mer besatt av att lyckas i Hollywood och i slutet krossade det mitt hjärta men jag var tvungen att släppa henne. Jag kunde helt enkelt inte hantera henne och visste att hon var alldeles för bra för mig, säger Ben Leahy enligt News of the World.

Skrivet av: