Jaycee återförenas med sin mamma

Jaycee Dugard återförenas med sin mor.


Jaycee Dugard, som levde i 18 år som sexslav i ett ruckel i Kalifonien, återförenades nyligen med sin mor. Den amerikanska tidningen Hello! har de första exklusiva bilderna av Jaycee tillsammans med sin mamma.

Bilden visar en leende Jaycee Dugard, som sitter på en häst. Vid hästens sida står Jaycees mor Terry Probyn.

I atiklen från Hello! Magazine berättar mamman och dottern att de arbetar för fullt med att lära känna varandra igen och att fästa banden mellan varandra igen. De som så brutalt revs upp den 10 juni 1991 då den 11-åriga Jaycee Dugard drogs in i en bil och kidnappades när hon var på väg till skolan.

I tidningen Hello! visar också Jaycee upp sina två döttrar, som blev till efter Phillip Garridos upprepade våldtäkter. Jaycees döttrar trodde att deras mamma var deras storasyster.

En vän till Jaycees familj berättar för tidningen att det är förvånande att se hur bra hon är nu.

–Du skulle aldrig i din vildaste fantasi kunna gissa vad som har hänt Jaycee. Hon är så vänlig, hon skämtar och är så otroligt söt och fin, säger en anonym källa, enligt Sky News.

Barnen verkar opåverkade av det som hänt dem. Anledningen ska vara att Jaycee trots sina fruktansvärda år i fångenskap gav sina döttrar oändligt mycket kärlek.

Trots att barnen, 15-åriga Angel och 11-åriga Starlit, nu har fått veta sanningen om sin "storasyster", så är förhållandet och kärleken mellan dem intakta, skriver Ekstrabladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.