Tokig pastor bränner biblar och hiphopskivor

- 23/10/2009, 18:39 -

Pastor Marc Grizzard kommer att köpa ett helt lager grillkol lagom till Halloween.

En pastor i North Carolina planerar en lite speciell Halloweenhändelse i sin kyrka. Han tänker bränna syndiga böcker. Högst upp på listan – Bibeln.

Pastor Marc Grizzard hävdar att King James version av Bibeln är den enda sanna och att alla andra versioner är "sataniska" och "perversioner" av Guds ord.

På Halloween, kommer Grizzard och de 14 medlemmarna i the Amazing Grace Baptist Church tända eld på andra versioner av skriften, liksom musik och böcker av kristna författare.

– Vi bränner böcker som vi anser vara sataniska. Vi kommer elda upp böcker av författare som vi anser är kättare. Billy Graham, Rick Warren ... listan kan göras lång, sade Grizzard till Fox News.

Dessutom kommer en hel del cd-skivor att brännas upp. Country, rap, rock, pop, heavy metal, western, soft and easy, southern gospel, contemporary christian, jazz, soul och oldies räknas allt till Satans musik.

Bokbålet kommer att inledas med en trevlig kycklingbarbeque. Alla tillbehör kommer att serveras och evenemanget kommer att pågå från 19.00 tills de är klara, enligt ett tillkännagivande på kyrkans webbplats.

VIDEO: En låt de kanske kommer bränna upp

Skrivet av: